Daily Echo wijdt artikel aan LPG

 
In de Engelse krant “Daily Echo”is een artikel verschenen met informatie over autogas. Er wordt in vermeld dat de benzineprijs in Southampton over de prijs van £1 per liter is gegaan. Dit is uiteraard goed nieuws voor inbouwstations en importeurs van autogassystemen zoals Prins Alternatech, deze importeur van Prins Autogassystemen beleverd meer dan 50 inbouwstations en handelaren in Groot Brittannië.


LPG maakt een erg snelle groei in populariteit door als het gaat om alternatieve brandstoffen. Dit is vooral te danken aan het feit dat het geen effect heeft op de prestaties en dat autogas op grote schaal beschikbaar is. Het is dus een erg eenvoudige manier om de brandstofrekening te halveren.

 
Het is niet ‘gewoon’ schoon, het is erg schoon, met een CO2 reductie die ongeveer 20% lager is als die van benzine of diesel.


Het is zelfs zo schoon dat Prins Alternatech meer dan 30 verschillende autovarianten gecertificeerd heeft waarvoor geen Congestion Charge betaald hoeft te worden. Deze Congestion Charge is een soort van belasting voor auto’s die vervuilend zijn voor het milieu.


Prins Alternatech’s commercieel directeur Will Putter zegt: “de veranderingen die er aan zitten te komen met betrekking tot de Congestion Charge zijn weer nieuwe uitdagingen. Op het moment is in ieder geval zeker dat de Congestion Charge nog zeker tot Juli 2009 zal blijven bestaan.


Het artikel