Winnaar actie Prins Autogassystemen neemt prijs in ontvangst.


Prins autogasinstallatie vandaag overhandigd in Eindhoven

27 september 2012 – De gelukkige winnaar van de Prins autogasinstallatie mocht vandaag zijn auto af komen halen bij Prins Autogassystemen in Eindhoven, nadat hij mee had gedaan aan een actie op RTL-Autowereld. Directeur Bart van Aerle overhandigde de prijs aan de heren Kuijken en Wijnen.

De heer Kuijken uit Reusel had tijdens de actie van Prins op RTL Autowereld een aanvraag ingediend om te laten berekenen wanneer het interessant zou zijn om zijn auto op gas te laten rijden. Uit de vele inzendingen (bijna 150 berekeningen) is de heer Kuijken de gelukkige winnaar. Hij bespaart bijna 1000 euro per jaar door te rijden op autogas (LPG).

Samen met zijn zwager kwam hij naar Prins in Eindhoven. Na een korte uitleg over de inbouw en het systeem kregen de heren de sleutel. Kuijken: “Ik had al overwogen om op gas te rijden omdat het zoveel voordeliger leek. En met de huidige techniek merk je eigenlijk geen verschil meer tegen dat je op benzine rijdt. En kijk eens hoe mooi het nu is weggewerkt. Er is geen reden om niet voor autogas te kiezen.”

In de auto is het Prins VSI systeem ingebouwd. Daarmee kan men rijden op gas zonder dat men over hoeft te schakelen. Mocht het gas op zijn, schakelt het systeem automatisch terug op benzine. De tank is geplaatst in de ruimte van het reservewiel zodat er geen verlies van kofferruimte is. De vuller is bij deze auto op verzoek geplaatst naast de trekhaak.