Prins Autogassystemen lanceert nieuwe consumentensite met rekenmodule


Eindhoven, 13 maart 2014 - Rijden op autogas is schoner en goedkoper dan rijden op benzine of diesel, maar is het ook voordeliger voor iedereen? Prins (her)lanceert vandaag een nieuwe website www.prins-afs.com waar consumenten eenvoudig kunnen berekenen of het echt de moeite waard is. Je kunt dan meteen ook een offerte aanvragen voor inbouw. Ook lanceert Prins een facebook pagina, twitter account, een LinkedIn account en Youtube kanaal van waaruit klanten informatie over rijden op gas kunnen krijgen en delen.

Website: www.prins-afs.com
Twitter: @Prins_Autogas
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/prins-autogassystemen/
YouTube: http://www.youtube.com/Prinsautogassystemen
Facebook: https://www.facebook.com/prinsautogassystemen

“We merken dat veel mensen nog niet weten wat rijden op gas voor hun betekent, dus we willen ze via meer kanalen informeren. Rijden op gas betekent sowieso al schoner rijden, maar als het goedkoper kan is dat toch mooi meegenomen, zegt Marketing Manager Angelique Berden.

De actieradius bij rijden op LPG is extra interessant omdat de LPG tank additioneel is aan de benzinetank. Afhankelijk van de tankgrootte kan men wel rond de 600 kilometer probleemloos op LPG rijden. Tel je daarbij de actieradius van rijden op benzine bij op dan kom je wel op ruim 1000 km zonder tussentijds te tanken. Het is ook nog eens goedkoop aangezien LPG bijna de helft minder kost dan benzine. En je ziet aan de buitenkant en aan het interieur amper dat er een gasinstallatie is ingebouwd. Rijden op gas geeft minder uitstoot van CO2 tot wel 15% en van fijnstof tot wel 98% ten opzichte van rijden op benzine. Beter dus voor het milieu.

Met de diverse Bi-Fuel LPG systemen die Prins heeft kan vrijwel elke auto op benzine worden omgebouwd, van Kia tot Mercedes van 3 tot 12 cilinder motoren. De door Prins gecertificeerde inbouwstations kunnen gericht aangeven wat de mogelijkheden en de kosten zijn.