Prins Autogassystemen en Primagaz Belgium presenteren uniek LPG-id concept ook in België!

Het LPG-id concept is een initiatief van Prins Autogassystemen B.V. en Primagaz Belgium om overstappen op Autogas (LPG) nog eenvoudiger en aantrekkelijker dan ooit te maken. Met het uitgekiende LPG-id financieringsplan profiteert u direct van de voordelen van het rijden op Autogas.

De financiële besparing kan bij een jaarkilometrage van 20.000 kilometer, na aftrek van verkeersbelasting en aflossing, oplopen tot wel € 1.400,- per jaar, daarbovenop krijgt u nog eens ruim 200 liter GRATIS Autogas. Daarnaast stoot uw auto tot 20% minder CO2 en andere schadelijke stoffen uit waardoor het milieu een stuk minder wordt belast.
De investering die vooraf in een autogassysteem moet worden gedaan vormt voor velen, ondanks het voordeel op termijn, een drempel om de overstap naar Autogas te maken.

Met LPG-id profiteert u al vanaf de eerste maand van lagere kosten; het voordeel op brandstofkosten is immers veel groter dan de gemiddelde maandelijkse financieringstermijn. Een investering van gemiddeld minder dan € 1,40 per dag resulteert in een besparing van tot wel € 1.400,- per jaar!

U kunt uiteraard ook kiezen voor het direct betalen van het autogassysteem. Kijk op www.lpg-id.be voor meer informatie.