Nog een Automechanika Award voor Prins Autogassystemen


Het Direct LiquiMax systeem van Prins Autogassystemen valt dubbel in de prijzen tijdens de Automechanika, die volgende week plaatsvindt in Frankfurt. Het systeem wordt namelijk ook bekroond om haar innovatieve techniek en ontvangt daarvoor op 11 september tijdens de eerste dag van de Automechanika een Innovation Award.

Eerder werd al bekend dat het Direct LiquiMax systeem tijdens de Automechanika een Green Directory Award krijgt, een prijs voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, omdat het systeem bijdraagt aan een reductie van emissies.

Het Prins Direct LiquiMax systeem is speciaal ontwikkeld voor auto’s met directe injectie en spuit lpg direct in de verbrandingskamer in. Het systeem maakt gebruik van de bestaande injectietechnologie in de auto, waardoor de berijder geen verschil merkt wanneer de auto overschakelt van lpg op benzine.

Het Direct LiquiMax systeem is zo ontwikkeld dat direct op lpg kan worden gestart. Prins levert het systeem aan lpg-inbouwspecialisten, maar ook direct aan diverse autofabrikanten.

Bron: Autokompas.nl