Prins en Westport award winnaar @ GasShow 2015


Prins Autogassystemen, a Westport company, heeft een innovatie award gewonnen voor zijn LPG Directe Injectie technologie. Westport won een innovation award for zijn Heavy Duty Diesel Dual Fuel technologie die het mogelijk maakt een groot gedeelte diesel te vervangen door LPG, CNG of LNG. Deze technologie wordt wereldwijd ingezet in zwaar transport tot aan EuroVI.

Bart van Aerle, CEO van Prins Autogassystemen: "we zijn heel blij dat we weer een award hebben gewonnen voor onze technologien. We werken nauw samen met onze partners en
met de bedrijven in de Westport-groep, zodat we het beste van het beste kunnen bieden aan onze klanten. De awards vertegenwoordigen dat onze technologieën toonaangevend en innovatief zijn."

Over GasShow:
De 6e editie van de Internationale GasShow Exibition, vergezeld van de Autoservice Expo 2015 vond plaats op 5 en 6 maart in het Warsaw International Expocentre EXPO XXI in Warschau, Polen. Samen vormen zij het 's werelds grootste evenement binnen de LPG, CNG en LNG-industrie, maar ook voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van producten en diensten voor de auto service-industrie.

Tijdens deze editie van de Expo hebben bijna 200 bedrijven uit de hele wereld hun producten en diensten gepresenteerd. De beurs (oppervlakte van meer dan 7000 m²) trok een 7000 mensen uit heel de wereld - onder hen niet alleen professionals die dagelijks gassystemen inbouwen en er service op verlenen, eigenaren van autoreparatiewerkplaatsen ontwerpers en leveranciers van apparatuur voor autogastankstations, fabrikanten en distributeurs van koppelingen etcetera en toepassingen voor LPG, LNG en CNG - kleppen, regelgevers, gastoestellen en andere accessoires, bedrijven die handelen in de opslag en het transport van LPG, producenten van containers, stortbakken en tanks maar ook individuele, particuliere bezoekers die geïnteresseerd zijn in de toepassingen van LPG, LNG en CNG.

De bezoekers konden ook de Autogas Motor Show zone bezoeken waarin importeurs en distributeurs van auto’s hun LPG en CNG technologieën presenteerden. De vooruitgang van het technische niveau in de aangeboden oplossingen was duidelijk te zien. De Methaan Zone kreeg veel aandacht van de bezoekers, net als de conferentie 'Global Market: Profiteer van de kansen", dat er plaatsvond.

Voor meer informatie over het evenement: Video, Foto's, artikel

Voor de laatste informatie over onze Prins DI of Westport Diesel Dual Fuel technologieën, neem contact met ons op sales@prinsautogas.com.