Direct Injectie systemen focus voor Prins op GasShow in Polen


Eindhoven - januari 2014. Prins bekend van zijn kwalitatief hoogstaande alternatieve brandstofsystemen zal op de GasShow in Warschau, Polen op 5 en 6 maart 2014, zijn laatste innovaties betreffende LPG en Directe Injectie technologie laten zien. Direct LiquiMax-2.0 (DLM-2.0) en VSI-2.0 DI tonen dat LPG systemen zijn doorontwikkeld naar systemen die het milieu nog verder besparen. Prestatie en driveability zijn belangrijke elementen die Prins in acht heeft genomen.

Bart van Aerle, CEO Prins Autogassystemen B.V.: “Ongelofelijk om te zien wat LPG kan bijdragen aan het verlagen van CO2 uitstoot en fijnstof. Zeker bij directe injectie motoren is het resultaat op het gebied van vermindering van fijnstofuitstoot indrukwekkend. We zullen tijdens de beurs laten zien hoeveel besparing we nu al hebben kunnen realiseren met onze systemen”.

Behalve de DI LPG-systemen zal Prins ook VSI-2.0 LPG, VSI-2.0 CNG (aardgas/groengas) voor auto’s en Dieselblend-2.0 systemen (diesel en LPG, CNG of LNG) voor zwaartransport laten zien.

Bezoek de Prins stand J1 in hall 1 (72M2) van het Warsaw International Expo Centre XXI.
Meer informatie over de beurs: http://gasshow.pl/en.