Prins Autogassystemen demonstreert zijn nieuwste producten tijdens de toonaangevende GasShow 2013 in Warschau PolenEindhoven, 13 februari 2013 - Op 6 en 7 maart zal Prins Autogassystemen B.V. samen met zijn Poolse importeur Ener Gaz Systemy LPG zijn nieuwste producten laten zien zoals VSI-2.0 voor LPG en voor CNG, Direct LiquiMax en het Dieselblend systeem. In hal 1 stand F15 worden de producten getoond in aparte vakken. Omdat Prins gespecialiseerd is in alternatieve brandstofsystemen voor 4, 6 , 8 en zelfs 10 cilinder auto’s is op de stand de Porsche Panamera V8 Turbo met VSI-2.0 DI-LPG te bewonderen. Het systeem is geschikt voor de nieuwste Direct Ingespoten motoren die bekend staan om hun high power output. Met dit Prins VSI-2.0-DI systeem kan men flink sparen op brandstofkosten maar ook de uitstoot van onder andere CO2 en fijnstof sterk verminderen, zonder in te boeten op rijplezier en prestatie.

Bart van Aerle, CEO van Prins Autogassystemen: “het is ons doel om alternatieve brandstofsystemen te ontwikkelen voor een variëteit aan voertuigen en de beste kwaliteit en prestatie te leveren. In september jl. hebben we nog de “Automechanika Innovation award en de Green Directory award” gewonnen voor ons Direct LiquiMax systeem. Nu is het mooi te zien dat we er in geslaagd zijn om een super systeem te ontwikkelen voor zelfs de Porsche Panamera Turbo. De GasShow in Polen is altijd weer een goed moment om te laten zien en zelf te zien wat de ontwikkelingen in de markt zijn.”

Het VSI-2.0 systeem is een update van het populaire Prins VSI systeem dat al ruim 10 jaar op de markt is. De belangrijke componenten zijn van OEM kwaliteit. Het VSI-2.0 LPG systeem kan voor rijden op de brandstof LPG (autogas) worden gebruikt. Het VSI-2.0 CNG systeem is geschikt voor de brandstof CNG(aardgas/groengas). De opgelegde strikte regels en veiligheidseisen worden nauwkeurig gevolgd. Het Prins VSI-2.0 systeem is eenvoudig door een LPG- of CNG-inbouwstation te installeren. Met de vernieuwde diagnosesoftware is het systeem te optimaliseren voor onder andere prestatie en emissiereductie.


Meer informatie over GasShow: www.gasshow.pl.:

6 – 7 maart, 2013 | WARSAW INTERNATIONAL EXPOCENTRE EXPO XXI
Pradzynskiego 12/14 Str., 01-222 Warschau – Polen
Openingstijden : 6 maart: 9.00 a.m. – 5.00 p.m. , 7 maart: 9.00 a.m. – 4.30 p.m.