Prins met VSI-2.0 en Direct LiquiMax aanwezig op de GasShow 2012 beurs in Warschau


Op 7 en 8 maart vindt de GasShow 2012 beurs plaats in Polen. Op deze beurs worden de laatste noviteiten van Prins getoond. De bezoekers kunnen een ingebouwde auto bekijken met het Direct LiquiMax systeem. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de afzonderlijke demomaterialen van het compleet nieuwe VSI-2.0 systeem te bekijken.

Het compleet nieuwe VSI-2.0 systeem is een doorontwikkeling op de bewezen VSI technologie van Prins. Het systeem is bijvoorbeeld voorzien van een moderne brandstofschakelaar, waarvan de LED kleuren volledig vrij zijn in te stellen zodat een optimale integratie met de rest van het dashboard mogelijk is. Het systeem is geschikt voor alle EURO-5 motoren. Het is zelfs mogelijk om een beter brandstofverbruik en lagere emissies te realiseren.

Het Direct liquiMax systeem is ontwikkeld voor motoren met een direct injectie brandstofsysteem. Dit houdt in dat de brandstof onder hoge druk (20-200 bar) direct in de cilinder wordt geïnjecteerd in plaats van in het inlaatspruitstuk van de motor. Het grote voordeel van direct ingespoten motoren op LPG is dat vanwege het hogere octaan gehalte met nog een hogere druk als bij benzine, kan worden ingespoten wat resulteert in een veel lagere CO2 uitstoot!

Meer informatie: http://www.gasshow.pl/