Kom naar de AutoRAI 2015 en maak kans op gratis 1000 liter LPG!

Prins Autogassystemen neemt samen met zijn branchegenoten deel aan de AutoRAI van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam. Op de stand kun je meer informatie ontvangen over wat het is om op autogas te rijden en met name ook hoeveel brandstofkosten (en dus geld) je kunt besparen. Door de jarenlange ervaring met rijden op LPG (autogas) en de vele innovaties merk je geen verschil met rijden op benzine en spaar je ook nog eens het milieu! Het bezoek aan de stand is extra interessant omdat je alleen tijdens de AutoRAI kans maakt op 1000 liter gratis LPG.

Rijden op LPG (autogas), het schone, voordelige en beschikbare alternatief !
In Nederland is een grote discussie gaande over welke brandstoffen als schoner worden gezien. Met de rijke historie van LPG en de nieuwe ontwikkelingen kunnen zowel oudere auto’s als ook de nieuwste auto’s naar LPG worden omgebouwd. Geen verlies van kofferbakruimte en soepel overschakelen van benzine op LPG en eventueel weer terug. Daardoor kom je nooit zonder brandstof te staan als één van beide tanks leeg is. Je merkt geen verschil in de rijeigenschappen van LPG ten opzichte van benzine. Geweldig toch? Ga daarom zo snel mogelijk naar een erkend LPG inbouwstation voor meer informatie. Ook een hybride auto kan worden uitgerust met een autogasinstallatie! Dan bespaar je zelfs dubbel. Dat voordeel laat je toch niet liggen?

Hoe maak je kans op die 1000 liter gratis LPG (autogas)?
Bezoek tijdens de AutoRAI van 17 t/m 26 april de stand 316 in hal 2 van autogas.nl en laat daar een voordeelberekening maken van hoeveel jij op jaarbasis op jouw brandstofkosten kunt besparen door op LPG (autogas) te gaan rijden. Laat je vervolgens voor 1 augustus 2015 een autogasinstallatie inbouwen bij één van de deelnemende inbouwspecialisten, dan maak je kans op 1.000 liter gratis autogas (LPG)! *

De voordelen van het rijden op LPG:
• Grote besparing op brandstofkosten
• Minder uitstoot van CO2 en fijnstof dan auto’s op benzine
• Geschikt voor oudere en nieuwe auto’s
• Geen verschil in rijeigenschappen
• Extra actieradius – terug op benzine altijd mogelijk
• Europees dekkend netwerk van tankstations
• Extra verzekering en financiering mogelijk

www.autogas.nl is de website van de Stichting Autogas Nederland (SAN), een samenwerkingsverband van bedrijven die betrokken zijn bij de productie, de verkoop, de opslag en het vervoer van autogas gerelateerde producten. De stichting houdt zich bezig met het stimuleren van rijden op autogas als een voordelige, betrouwbare en minder milieubelastende brandstof voor particuliere en zakelijke automobilisten.

*Voorwaarden:
Indien je voor 1 augustus 2015 bij één van de bij deze actie aangesloten inbouwspecialisten een autogasinstallatie in laat bouwen, dan maak je bij inlevering van de betreffende voordeelberekening (gemaakt op de RAI) voorzien van je NAW-gegevens bij de desbetreffende inbouwspecialist kans op maar liefst 1.000 liter gratis autogas (LPG)! Trekking van de prijswinnaar vindt plaats door de voorzitter van de Stichting Autogas Nederland voor 1 september 2015. De winnaar krijgt uiterlijk 15 september 2015 bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.