“Come and meet us” in hal 4.1-C20

op de Automechanika 2012, Frankfurt, Duitsland


Eindhoven, september 2012 – Prins Autogassystemen B.V. zal haar nieuwste producten en technologieën laten zien op de Automechanika 2012 (11-16 Sept), de toonaangevende autovakbeurs in Frankfurt, Duitsland, in hall 4.1-C20. Prins levert innovatieve en kwalitatief hoogstaande alternatieve brandstofsystemen voor met name auto’s en light & heavy duty voertuigen. Op de beurs worden de laatste ontwikkelingen getoond bij het award winnende Direct LiquiMax systeem, het VSI-2.0 systeem en het Dieselblend systeem( Dual Fuel). Alle systemen zijn gericht op het besparen van brandstofkosten voor de berijder en voor besparing van het milieu. Ieder in zijn eigen segment en categorie. Het aantal systemen wereldwijd voor (Bio)LPG, (Bio) CNG, (Bio) LNG en Dieselblend groeit enorm. Daarom nodigt Prins u uit om nader kennis te komen maken met de mensen achter het merk.

Bart van Aerle, managing director Prins Autogassystemen B.V.: “Technologie in de automotive is uitdagend en daarom ben ik er trots op om te laten zien wat we tot dusverre hebben bereikt. We hebben producten die echt bijdragen aan het verlagen van brandstofkosten en ook het milieu besparen. Zeker met de strikte regulering in uitstoot van CO2 en fijnstof. Omdat we een goede samenwerking hebben met gekwalificeerde leveranciers en (OEM) klanten zijn we in staat om een hoge kwaliteit producten te leveren en een goede service. Dat is ons uitgangspunt, al ruim 25 jaar. Beide officiële importeurs in Duitsland: Car-Gas en GAS zullen samen met Prins op de stand staan.

De officiële jury van Automechanika heeft aangekondigd dat Prins Autogassystemen beide prijzen heeft gewonnen voor zijn Prins Direct LiquiMax system: Green Directory Award en de Innovation award. De prijzen zullen tijdens de opening van de beurs op 11 september worden overhandigd. Het product en de awards zullen op de stand worden getoond in Hal 4.1-C20.

Meer informatie over de Automechanika:
De Automechanika biedt een breed spectrum van producten op het gebied van auto-onderdelen, car wash, (gereedschap voor) ombouwbedrijven en vulstation, IT producten en services. Voor meer informatie: http://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/messeprofil.html