Prins vertegenwoordigd op AM congres 25 juni


Eindhoven 20 juni 2013 - Tijdens het Automobiel Congres met het thema “Duurzame Mobiliteit” op dinsdag 25 juni in Putten is Prins Autogassystemen aanwezig om een toelichting te geven op vragen naar aanleiding van het rijden op duurzame alternatieve brandstoffen als aardgas/groengas (CNG/LNG) en autogas (LPG). Deze brandstoffen staan in de belangstelling vanwege de voordelen die ze bieden ten opzichte van benzine en diesel maar ook ten opzichte van elektrisch rijden. Ook zullen de beperkende factoren besproken worden om een realistisch beeld te schetsen.

Prins verkoopt ruim 25 jaar een breed gamma aan brandstofsystemen in inmiddels meer dan 50 landen. Ieder land heeft vaak eigen specifieke regelgeving en mogelijkheden. Nederland is de thuisbasis voor het bedrijf waar de R&D en innovaties plaatsvinden. De awards van Automechanika en de Mercedez-Benz Blue-Efficiency nominatie voor innovatie en duurzaamheid geven blijk van de kracht van het bedrijf.

Het congres wordt gehouden in Kasteel Vanenburg te Putten en is bij te wonen na inschrijving. http://www.automobielmanagement.nl/amcongres2013/duurzamemobiliteit.php