Westport Fuel Systems presenteert de laatste technologieën op de AFT - Poznan Motor Show 2019 - Hal 7, Stand 42A.

Poznan 28-31 maart 2019 - Westport Fuel Systems en zijn merken BRC, OMVL, Prins, Valtek en Zavoli zullen hun nieuwste LPG en CNG gerelateerde technologieën, systemen en componenten presenteren op de AFT - Alternative Fuels Technology 2019, onderdeel van de Poznan Motor Show: het grootste automotive event in Polen.  

Wat laten we zien?


Kom en ontdek de mooiste auto's, snelste motoren, exclusiefste campers en modernste trucks. En bovendien: ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN EN TECHNOLOGIEËN. Ons team staat voor u klaar, dus aarzel niet om langs te komen of contact op te nemen.

Prins toont zijn nieuwste en revolutionaire Electronic Variable Pressure (eVP-500) drukregelaar: een mooi en gepatenteerd product dat de LPG-wereld zal veranderen. Het gaat concurrenten voorbij op gebied van capaciteit (van extreem kleine directe injectie motoren tot auto's met een vermogen tot wel 500 pk). Daarnaast heeft de eVP-500 het voordeel dat de druk volledig elektronisch gecontroleerd kan worden door slimme algoritmes.

De eVP-500 is onderdeel van het VSI-2.0 DI (directe injectie) LPG-systeem. Dit systeem is ingebouwd in de BMW 4.28i Gran Coupe (2016, 2000cc, LPG Bi-Fuel, EURO 6, 85L LPG tank) hieronder.

Bovendien zijn ook onze partners Eko-Gas en Prins Autogaz (Polisch distributor) aanwezig op de beurs met meerder voertuigen die zijn omgebouwd naar LPG met een hoogwaardig Prins systeem!