AltFuels Mexico - Een samenvatting

AltFuels is hét nationale evenement in Mexico betreffende alternatieve brandstoffen. Mexico is een interessante, groeiende markt voor LPG en CNG. De beurs vond plaats bij het Convention Center van het World Trade Center in Mexico-City. Het was georganiseerd door GNV Latin America – Altfuels Communications Group en werd ondersteund door de Mexicaanse organisatie van aardgas. Prins nam deel aan de beurs AltFuels Mexico 2018 op 24 en 25 april.

Op de beurs waren alle toonaangevende partijen die actief zijn in de markt van alternatieve brandstoffen zoals LPG, LNG, CNG, biogas aanwezig. De ontwikkelingen van verschillende alternatieve brandstoffen en nieuwe, duurzame technologieën werden gepresenteerd gedurende de expositie, maar ook tijdens het congres. Prins stond samen met de bedrijven BRC, TA Gas technology, GFI, Zavoli en OMVL op de stand van Westport Fuel Systems.

Prins heeft zijn nieuwste technologieën voor personenauto's, busjes en vrachtauto's geëxposeerd. Op het congres gaf Luis Fernandez (Area Manager) een presentatie over de Diesel Dual Fuel technologie voor vrachtwagens, die diesel voor een deel vervangt voor of LPG of CNG of LNG. Bovendien presenteerden wij op onze stand een Ford Focus SE 2017 met een Prins VSI-2.0 DI (directe injectie) systeem.