Prins Autogassystemen neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2013


Stem Prins Direct LiquiMax naar de overwinning via http://bit.ly/13yfiRl.

Stemmen voor Publieksprijs
Sinds kort staat ons Prins Direct LiquiMax ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2013. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft Direct LiquiMax zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig.
Het is nu mogelijk om stemmen uit te brengen via de website http://bit.ly/13yfiRl. Dit kan door te stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook- knoppen. Tot en met 5 november 2013 kun je stemmen op je favoriete concept.

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

De Groene Tulp is één industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken.